Bedrijfshulpverlening

Basis cursus B.H.V.

  • Opleiding (2 dagen) vanaf € 225,00*
  • Opleiding (2 dagen) Meer dan 5 personen** vanaf € 195,30*

Herhaling B.H.V.

  • Herhaling (1 dag) vanaf € 150,00*
  • Herhaling (1 dag) Meer dan 5 personen** vanaf € 135,00*

E.H.B.O.

  • Opleiding (1 dag) vanaf €150,00*

Opleiding ploegleider B.H.V. is een dag extra (3 dagen) vanaf € 350,00*

Onze klanten bieden wij tegen een gereduceerd tarief een jaarlijkse ontruimingsoefening aan. De prijs voor deze oefening is afhankelijk van de behoefte van de klant. Wij passen het scenario aan zodat U een reële oefening kan neer zetten die bedrijfs breed gedragen kan worden. Ook passen we de oefening aan als die wens er zou zijn bij de deelnemers. Dit gaat uiteraard met uw toestemming en medeweten.

Ook als er wensen zijn om een aangekondigde of onaangekondigde ontruiming uit te voeren kunnen wij U van dienst zijn op verschillende manieren, te denken valt aan een brandoefening of een E.H.B.O. situatie.

 

*De boven genoemde prijzen zijn richt prijzen per persoon en exclusief 21% btw. maar ook bespreekbaar per opdracht. Te denken valt aan een meer jaren contract waardoor we samen met U een programma kunnen maken waardoor het B.H.V. programma niet standaard is, zoals het door vele aanbieders word gebracht.

**Het maximale aantal personen per cursus kan variëren, echter om een ieder een aangename cursus te laten beleven is een maximaal aantal deelnemers van 15 personen een sterke aanbeveling.

 

Het materiaal dat gebruikt word binnen de B.H.V. organisatie, zoals E.H.B.O. trommels, brandblussers en A.E.D, kunnen we voor U regelen, evenals veiligheid vesten, portofoons, megafoons en Evacchairs.

Naast boven genoemde prijzen kan S.T.O. U ook van dienst met de risico inventarisatie en V.C.A. cursus. Vraag ons naar de tarieven.