STO-training: even voorstellen

Wij zijn Eric en Sjaak Streefkerk. STO training & opleidingen is een VOF die is opgericht in 2010. We zijn een familiebedrijf dat er alles aan doet om de beste opleidingen en informatie aan u te verstrekken.

Onze specialisatie is de instructie in brandweergerelateerde opleidingen. Bijvoorbeeld de manschappenopleiding tot gaspakdrager. Pas later zijn we onze diensten aan uit gaan breiden en zijn we ook BHV-opleidingen (Bedrijfshulpverlening) en VCA-trainingen (Veiligheid, Gezondheid en milieu Certificaat Aannemer) gaan geven. Dit tot grote tevredenheid van onze klanten.

We hebben ieder een brede brandweerachtergrond en daarom geven wij vooral instructie en bijscholing aan brandweerpersoneel. BHV is hierbij onze ‘core’-factor. Uit ons beroep en vrijwilligerswerk als brandweerman hebben wij ruime ervaring in brandweer- en levensreddend handelen opgedaan. Onze trainingen hebben hierdoor altijd een praktische insteek, want zo kunnen we het beste laten zien hoe bij situaties in de praktijk gehandeld moet worden. Als hulpverlener kan je voor diverse situaties komen te staan en die willen wij zo goed mogelijk nabootsen.